От МВР глобиха , което паркира на тротоара в непосредствена близост

...
</TD
>От МВР глобиха , което паркира на тротоара в непосредствена близост
Коментари Харесай

Справедливо наказание застигна баровеца с номер САХАХАХА

От Министерство на вътрешните работи глобиха, което паркира на тротоара в непосредствена непосредственост до бул. " Христо Ботев ", видя Plovdiv24.bg

Сигналът към Министерство на вътрешните работи е бил подаден от жител, който показа щастливата развръзка на случая и фотография от решението на Министерство на вътрешните работи да глобят водача на автомобила преди броени минути в обществените мрежи. 

" Глобен! Личният образец е най-съществен, без значение какъв автомобил караш или номерът, който си му поставил. Законът е еднакъв за всички!

Акция " Глобен " е доказателство, че когато върху институциите се прави цивилен надзор, те работят. Затова, останете непримирими към несправедливостта и не се опасявайте от скъпи коли с нагласени номера. За тях също идва Видовден, когато си разрешават безочливо да тъпчат законите. Акцията продължава! ", показа мъжът, който е поддал сигнала.

" Във връзка с подаден от Вас сигнал до Директор ОДМВР - Пловдив, Ви известявам, че бе осъществена инспекция, в хода на която е открит лидерът на лек автомобил Ауди с рег.САХАХАХА и му е формиран АУ АН за нарушаване на чл.98, алинея 2, т, от ЗДвП. ", написаха в писамото от Министерство на вътрешните работи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР